两个月前第一次试佢嘅下午茶自助餐觉得好抵。因为258全包,有三文鱼 蟹盖好多高 虾 生蚝(虽然细冇肚) 但系其他食品都好多种类拣 每人仲送一只鲍鱼今个月再去一次 可能有消费券 佢 冇做咁多食品 都会有咁多客 咁梗系 悭啲功夫例如每位冇鲍鱼送 啲龙虾 仔细上加细不过整体嚟讲都好多嘢拣,除咗以上𠮶啲仲有日本 八爪鱼同海草,猪颈肉 印度薄饼, 贵妃鸡。又有牛扒&南瓜汤, misc 中式嘢。 仲有鲜奶任饮, 有咖啡机 提供不同款式咖啡mocha Latte cappuccino唔好忘记我哋系食紧下午茶自助餐咋㖞当然唔少得甜品 款式旧虽然唔算非常多例如有豆腐花m字雪糕。。所以总体嚟讲系值回票价嘅 虽然好奇怪book咗位入埸都要人排长龙?

唔好忘记我哋系食紧下午茶自助餐咋㖞