2019-06-26 359 浏览
今日两个人行街街 见到琼华中心楼下有宣传单张派 一心想食刺身寿司任食放题我地二话不说就黎左依间八幡屋涮涮锅 环境方面佢都几大 卡位又多 位同位之间好多空间 唔会听到隔离客人讲咩 空间感唔错食物种类黎讲真系多到数唔晒 首先 嚟咗一大盆海鲜 入面有虾 蚬 圣子 青口 螺肉等等比你用黎打边炉 整体海鲜质素唔错 虾够大 青口爽口弹牙 蛏子无沙另外佢嘅酱料区好齐全 有酸汁 豉油 蒜蓉 葱花 芫茜 指天椒应有尽有之後又畀咗刺身 有三文鱼八爪鱼希灵鱼吞拿鱼 甜虾 虎虾 样样都好新鲜好靓熟食方面又有辣汁煮青口 糖醋排骨 碗仔翅 泰式烧猪颈肉同埋黑椒鸡柳意粉炸物黎讲又有馒头 芋丸 炸馒头系必试 粒粒炸到金黄色超级脆 佢地既炸物同食物都会不断更新 食食下有转一批 例如会多左炸南瓜秋葵天妇罗 等等寿司方面有左口鱼 鳗鱼同埋加州卷 玉子同埋三文鱼 一口size 唔会太饱 可以努力食其他野打边炉嚟讲 有好多蔬菜可以选择 例如冬菇 小白菜 茼蒿 仲有金菇 冬瓜红萝卜白萝卜食完蔬菜仲可以食肉 佢哋嘅牛肩脊好美好新鲜 我同朋友都每人食左6碟饮品方面都好多韩国嘅品牌 就有无糖有气水 仲有乌龙茶碧螺春 啤酒可乐果汁任君选

我地二话不说就黎左依间八幡屋涮涮锅

食物种类黎讲真系多到数唔晒

饮品方面都好多韩国嘅品牌 就有无糖有气水 仲有乌龙茶碧螺春 啤酒可乐果汁任君选择 另外仲有梅酒都系任饮

最後食返个甜品 佢哋有自家制芒果布丁 什果啫喱 奶冻 布朗尼同埋日式和菓子 全部都好好味 唔会整得太甜 好想每件都试一试
食咗几支黑牛雪条 特别系佢仲有榴槤味雪条香港制既雪糕

总括而言 咁餐真系好满足 值得一提系佢哋服务都好好 唔会话等到成枱都系点先至嚟收 个个都好好笑容 更新食物嘅速度好快手 而且我最欣赏系佢用apps去下单 咁样就比较环保做得好好
2019-06-19