2023-02-11 249 浏览
今次用餐系外卖自取,但系扒餐全部都有问题order左个羊扒伴牛柳,直接俾漏左件羊扒,件牛柳order5成熟变左全熟,我明白外卖盒焗住拎番屋企会影响成数,最多都系熟多两成变7成熟,但系都未至于变做全熟咁离谱屋企人另外叫左份三成熟嘅牛柳,拎到番屋企又系全熟,血水都无,完全唔见任何粉红色,真系好失望之后番铺头补番件羊扒,虽然店员已经补多杯饮品以示歉意,但系到左铺头之后再检查番张补单,又系无放杯饮品入去。要自己亲自再问先识得补番杯饮品。等杯饮品果时又有问题出现。明明一杯热可立克冲嘅时间唔洗两分钟,我就企系门口等左十分钟先至有,真系嬲到识笑扒餐个汁又错,张单明明都写黑椒汁,就又又又俾错做洋葱汁。一个扒餐错汁,错成数,俾漏嘢食,补救嘅时候都仲要错,错完仲要再等十分钟先有杯补救嘅饮品。非常差嘅用餐体验,可以错嘅方式,一张单完全体验哂,如果唔系最低都要俾1分,真系一分都唔x想俾
今次用餐系外卖自取,但系扒餐全部都有问题

order左个羊扒伴牛柳,直接俾漏左件羊扒,

扒餐个汁又错,张单明明都写黑椒汁,就又又又俾错做洋葱汁。

2023-02-11
外卖自取