(非会员)
2010-04-16 211 浏览
  首先,虽然楼上登记地址系荔枝角,但系PHD话自己系美孚店,大家真系要搞清楚... 然后就系地址登记,如果你以为自己住长沙湾而又o系佢个会员登记度揾唔到自己个地址,咁就试下隔离区啦,有问题就打电话去外卖速递个电话度问。  佢个网上落单系有问题o既,部份新产品会落唔到单。  讲返个批,我地叫左1+1孖宝优惠($166 大批),一个系和风大酱批(另加$12)而另一个系海鲜钟情。和风大酱批个日式芥末酱味道几特别,个人觉得几好食,加上送到黎个批仲系热,所以落返木鱼同紫菜丝o个阵D木鱼仲会郁郁下。个批虽然要另外加钱,但系值得。海鲜钟情相对就好普通,海鲜唔算多不过食唔到有雪味就算啦,还可以啦...  Standard 批底系类似pizza hut 香软批厚度,如果要食厚批呢度好似无得卖,只有芝脆批。  至于佢网上外卖满$140送o个个小食(印象中系炸鸡条)唔要就算啦,唔太好食。相信诚如之前o既食家所言,呢间PHD除左pizza,其他野真系唔系几掂。  值得一赞系佢地超准时o既外卖速递,叫佢八点半到就真系八点半到,唔会迟唔会早。另外睇到佢外卖自取(1大批+1小食)有半价,住得近应该几抵。  以同区

佢个网上落单系有问题o既,部份新产品会落唔到单。

以同区pizza 外卖黎讲,呢间野o既pizza 质素算系比较好架喇,希望第日唔会因为客多而变差啦。
2010-04-14
$44.5 (晚餐)
  • 和风大酱批