出街买完野,饿住又急住meet朋友,所以揾左呢间外卖自取一于去到friend度先开餐铺头外观好clean, 店内都好neat, 系舒服嘅感觉吸引左我入去staff都好有礼貌~今次Order左份「红烧炖牛腩」set再跟餐加左杯「蒟蒻球白桃乌龙」,少冰!要养生比我预期准备得快啲野食~岩晒,我打晒鼓啦隔左15分钟,打开仲系热嘅一红一白萝卜,我nono红嘅lol比左朋友,佢话都ok~白萝卜够汁唔会太多渣~佢仲拍左片姜,又系啲养生原素对于我来讲,haha重点系牛,last but not least! 唔会鞋,呢样好紧要lol, 同埋唔会太多肥膏,系开心嘅!味道唔会太咸成set系咁样,外卖黎讲都好ok啦其实呢小碟开胃菜我几like好轻微嘅bb麻辣,少酸,有应有的爽,佢好成功咁更开左我嘅胃呢杯少冰嘅「蒟蒻球白桃乌龙」都好岩我口味,茶味浓,虽然少左冰,但唔会太甜,加埋粒粒蒟蒻好QQ,好开心
出街买完野,饿住又急住meet朋友,所以揾左呢间外卖自取
一于去到friend度先开餐

staff都好有礼貌~

比我预期准备得快啲野食~岩晒,我打晒鼓啦

红烧炖牛腩

隔左15分钟,打开仲系热嘅

成set系咁样,外卖黎讲都好ok啦

开胃菜

其实呢小碟开胃菜我几like
好轻微嘅bb麻辣,少酸,有应有的爽,佢好成功咁更开左我嘅胃

跟餐蒟蒻球白桃乌龙

好QQ,好开心