2020-08-31 37 浏览
依排我地都系work from home,夜晚又冇得出街食饭,真系无左唔少乐趣🙊🙈🙈 好彩今晚有人为我送上外卖,咁我就唔洗煮啦👏🏻👏🏻都忙左成日,其实唔想食太多野,咁啱见有有串烧👍🏻👍🏻 依款几特别,好似系鸡肉串,几有口感!我地一人一串🙃🙃 仲有其他海鲜串,我就无食,但见屋企人食都几ok🤣 我地仲自己加左d泰式辣酱,又开左罐啤酒咁,chill❣️除左串烧,仲有个炒杂菜。因为我地放左一段时间先食,所以我地炒一炒佢,咁就热d😅😅😅 依间餐厅其实出名系火锅。拎外卖既时候见佢餐厅入边环境都唔错。睇下个火锅餐牌,有好多唔同种类嘅海鲜餐。等迟d政府放宽咗,揾机会黎打边炉都唔错😎😎🧚🏻

外卖自取