餐厅: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
资讯:

2019-05-26 1431 浏览
夏天冇乜胃口 想食啲酸辣麻辣野🙋‍♂️ 我哋揾左呢间成都小面十强 Crazy noodles疯狂一下🙆‍♂️餐厅设计都走中式风 红当当衬晒成都麻辣气息🙆‍♂️餐纸有唔同嘅order set仲可以upgrade小食我要咗个疯狂牛肉面加卤蛋加猪肝 小食就要左蒸蛋(话系限量得15份嘅咋)💁‍♀️男朋友赞碗嘅设计好靓好有质感💁‍♂️ 蛋都蒸得好滑 连埋肉燥同葱好香💁‍♀️💁‍♀️疯狂牛肉面黎啦 望见个汤底都觉得好疯狂💁‍♀️ 麻香同辣都好四川嘅口味 但其实我只系叫咗BB麻 几辣 但过足口瘾💁‍♀️ 牛肉粒连筋位都炖到好稔 猪肝一定要叫 好大块 吸左少少辣食超爽 钟意食辣嘅人千祈唔好错过🙆‍♀️疯狂烧白面男朋友要左呢个厨师推介 烧白其实就好似东坡肉五花腩咁 真系好似menu写咁肥而不腻 入口即溶 好好食呀💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️ 汤底落咗小小酸菜 中和左个辣度 男朋友就系话最好面都可以拣硬度 咁就perfect啦💁‍♂️而肥肠系切开冲洗好干净 一啲都唔臊 不过入边嘅肥膏都冲走唔少💁‍♂️ 所以唔会好油 不妨试吓💁‍♂️男朋友嘅小食就要左 烧椒茄子🍆 但出奇地一啲都唔辣㖞💁‍♀️ 只系食到好清新嘅茄子味 唔知我味蕾系咪已经被个面

餐厅设计都走中式风 红当当衬晒成都麻辣气息🙆‍♂️

餐纸有唔同嘅order set仲可以upgrade小食

蒸蛋

疯狂牛肉面

烧椒茄子

男朋友嘅小食就要左 烧椒茄子🍆 但出奇地一啲都唔辣㖞💁‍♀️ 只系食到好清新嘅茄子味 唔知我味蕾系咪已经被个面麻左呢haha🙆‍♀️
冰糖雪梨汁
饮品我就加咗$6要个冰糖雪梨汁 有雪梨味但唔会过甜 真系超解辣💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️
2019-05-26
蒸蛋