餐厅: 元気寿司
资讯:

【夏日新品速试 明太子突袭】元气 |#尖沙咀有差不多大半年冇食元气,正值夏日又出咗唔少新品!1⃣炙烧明太子熟虾 17把沙律换上明太子,炙烧过的明太子更香浓,微辣加上鱼卵的咸香增加虾肉鲜味。2⃣炙烧明太子三文鱼 14明太子同样做到以上效果,配埋三文鱼更加夹。3⃣炸大虾天妇罗乌冬 (高速线限定)32相当抵食的乌冬,高速线的店舖有限定美食,餐牌有4-5款热汤面类!炸大虾天妇罗有手掌咁长,外脆内软,浸落汤同乌冬一齐食又好味。4⃣蟹肉蟹膏军舰 10大满足的寿司越来越多选择,蟹肉蟹膏份量1:1,蟹膏甘甜鲜美。5⃣辣味三文鱼 17每次必点,辣味三文鱼加入蒜和洋葱腌制 带微辣, 但仍然可以食到三文鱼的鲜甜。喜爱浓味嘅我 必点!!6⃣日式茶碗蒸 由细食到大嘅蒸蛋,估唔到近排有偷偷改良过,蒸蛋依旧嫩滑 带柴鱼高汤鲜味。材料有冬菇,鱼糕,帆立贝和蟹柳。
【夏日新品速试 明太子突袭】
元气 |#尖沙咀
有差不多大半年冇食元气,正值夏日又出咗唔少新品!

1⃣炙烧明太子熟虾 17

2⃣炙烧明太子三文鱼 14
明太子同样做到以上效果,配埋三文鱼更加夹。

3⃣炸大虾天妇罗乌冬 (高速线限定)32

4⃣蟹肉蟹膏军舰 10