2016-04-08 378 浏览
香港咁多寿喜烧汤底, 呢个都真系算唔错, 就咁食都好够味, 唔使再加酱!而且佢自助区既野食比起其他黎讲都叫真系好多选择, 不论系唔系火锅料都好多!拣左208既美国牛肉, 寿喜烧汤底, 再加多50蚊要埋升级体验有海鲜盛宴, 实在未食到每样一件就过左限时两个钟啦!!!先讲左海鲜盛宴先啦!!当然每样都要试下啦!!珍宝带子大大粒好厚肉仲好新鲜!赤虾刺身仲要连埋头, 好似枝笔咁长, 仲系肥肥大大架!生蚝都好大只, 完完整整系个碟子咁大, 好肥美仲唔腥!D蚬一份都已经好多, 一D都唔小器!带子都好多, 十足大元贝size!!广岛蚝虽然唔够生蚝大只, 但肥美搭够!!海虾同鲷鱼都好新鲜, 我就钟意鲷鱼片la!!再黎就讲下自助区先, 主食有日式串烧, 天妇罗, 刺身, 寿司!样样新鲜系你面见整同切!!你睇个三文鱼几大件几厚身!串烧味道都唔错!!最值得既系美国牛肉, 208都好有质素好多雪花, 重牛味, 又唔会太肥!!仲有个豚肉, 好薄口感好好。另外, 有好多野饮, 甜品, 由雪糕, 蛋糕, 朱古力喷泉都有, 真心应有尽有!!只系时间唔够!!

赤虾刺身
生蚝都好大只, 完完整整系个碟子咁大, 好肥美仲唔腥!
生蚝
广岛蚝