2022-09-30 58 浏览
离远已见到大大个霓虹灯招牌 餐厅行型格路线 有啲似赛车场嘅感觉🛞🛞有超级多汉堡包拣 觉得唔够配料仲可以加钱配自己想要嘅配料😋仲竟然有素食嘅汉堡拣另外仲有小食同沙津可以叫 呢度好多款食物都用左芝士制作 好邪恶但系我中意🤭另外牛油果酱都好吸引到我出面饮开啲水果茶得个甜字 好似饮糖水咁 呢度嘅果茶唔错 甜度啱啱好之余仲饮到好重茶味👍🏻好解渴好中意佢个牛油果酱😍好清甜幽香同滑身 再加啲芝士 蕃茄碎 好夹好有惊喜鸡块腌得刚刚好 亦冇肥肉👍🏻其实唔使点芝士酱已经好好食 但加埋芝士更加出色鹅肝我自己一直都好中意🥹竟然可以比我食到鹅肝汉堡❤️鹅肝入口即溶 味道香浓 汉堡扒本身好结实 切开时唔会散唒 好香牛味包底亦唔会做到好干👍🏻上枱时已切开左一半 方便食用呢个组合真系好令人满足🥹另外亦有沙津菜👍🏻两个人叫左一个汉堡 两份小食已经好满足好饱喇😂
蜜桃红茶
牛油果酱芝士薯条