2021-12-22 452 浏览
因为朋友生日就想简间好小小既餐厅,最后就简左呢间,都唔错~仲会有88折!但系要系openrice book枱先有!地方装修都靓既,但系得我同朋友2个人,就比左张2人枱,张枱就真系细左d😂d野要摆到劲迫🥺如果叫得多既话,可能要再同职员沟通下啦🧐☀牛腰扒️牛腰扒8oz,我地叫左5成,食落都岩岩好,写到明系8oz 都大概知几多,所以会再叫其他先会够啦🤣肉质都嫩口既,可以试下🌙辣肉肠白酒煮蚬成个dish都系辣辣既地,系小小辣都OK既,细细碗都几q。虽然细细碗但系份量都OK,辣肉肠同蚬比例都可以😎🌟松露薯条呢个真系好普通😂😂😂薯条系金黄色😂都系点食松露 sauce 👀☀️brownie 雪糕加brownie 😍无论视觉上定系味觉上都好正!一冻一热冰火加融🤣🤣朋友生日仲会加埋个生日牌😝都几好💕职员仲会帮我地影即影即有😎小贴心!🌙鱼子酱粉蟹皇意粉意粉呢个配搭几特别,但系成个意粉会比较杰身,感觉上会变左一旧旧咁。味道系唔错既,试下无妨😜

☀牛腰扒

🌙辣肉肠白酒煮蚬