2018-10-28
經過見鋪頭裝修幾靚 5個吃貨二話不說決定是日午餐之選原來餐廳主打健康同慢煮 認真講究 係店員介紹下點左幾個signature dish😍😍賣相一流嘅salad bowl 有我最愛嘅Kale同藜麥係入面 食落清新帶甜同少少芥辣味 作為頭盤開胃不錯!第二道小清新係tuna tartarte 值得一讚係個sauce 蒜香+麻味 好快比我地清左!主食點左兩個飯+avocado toast+三文魚萬眾期待嘅牛丼 👍🏻👍🏻👍🏻表面香脆 慢煮牛小排嘅肉質嫩滑 肉味濃郁 最鍾意佢每個飯都配埋菜(仲要係kale😋) 單點都夠哂健康丼飯二:Tuna牛油果🥑依個組合冇得輸 唔想食咁多肉嘅可以揀佢 個人都係掛住牛丼多d😋牛油果花好有心思,師傅非常巧手我最愛嘅雞翼!!!!!😍😍 以為佢咁大隻一定炸粉好重手 點知個皮好薄脆 面頭特製沙津醬好好味 小小辣 同青檸汁好夾 💯燒三文魚好食 香口之餘keep到肉質軟滑 但個人就麻麻地紫薑同紅石檔 這個組合有點怪怪的今餐食左好多健康superfood 睇得出小店係裝修、食材、菜式營養同賣相嘅用心,推介!
Beauty bowl
Tuna tartare
主食點左兩個飯+avocado toast+三文魚
Tuna poke
Avocado toast
牛油果花好有心思,師傅非常巧手
Chicken wings
Torched salmon