2021-02-27 482 浏览
第一次写食评,就系要比劣评🤬🤬 7点半左右等位入座,睇定晚市食d咩意粉,等咗好耐终于有人走,但系门口个侍应哥哥完全冇留意,净系挂住低头㩒电话send msg同埋放空,唔提佢都唔知有人走执枱俾我哋入去。最后坐低8点松d然后出去cashier,嗌餐𠮶阵见到有位姐姐遮咗个晚餐牌,然后收银话过咗last order喇㖞,我表示惊讶「头先比我入座𠮶阵冇讲过㖞!等咗咁耐都冇人讲,啱啱都仲有个牌」cashier「厨房要睇下够不够食材...你睇吓啲sandwich啱唔啱 我帮你问吓」唔止意粉,最后连面包都冇激鬼气!咁就要咗一杯雪糕、一个蛋糕、一杯咖啡,cashier同我讲话蛋糕要等因为前面有几张单,俾咗个牌会送过嚟我张枱,但我等咗半个钟都唔到!完全唔知点解拎个蛋糕出嚟同冲杯咖啡要冲半个钟咁耐!最后问佢佢话同事写错咗个冧把,依家即刻送上,「即刻」都要等🙄🙄🙄 好明显连号码牌出错,极度唔专业😓我用coupon姐,唔代表我冇俾钱,简直系贴钱买难受😣 前前后后浪费咗我成个钟,明明都唔系好多人!完全唔明点解间野咁出名,垃圾!

2021-02-27
等候时间
20 分钟 (堂食)
用餐时段