$398任食奄仔蟹,星期五、六再加一$438位食啲咁嘅垃圾,啲蟹細到只有一両半至二両半,街市冇見過咁細隻嘅青蟹仔,根本冇一隻係奄仔蟹,最少有三份一又霉又黑又臭,其餘嗰啲完全冇蟹味,當晚只有¼客人, 服務態度非常差一直扮睇唔到聽唔到,等咗15分鐘先攞六隻蟹仔出嚟開始煮,之後仲要煮十幾分鐘才可以食,在order第二輪蟹又等10分鐘佢話要劏蟹喎!其實啲蟹係成隻上唔使劏嘅,一共食咗三輪已經要放棄,因為實在太難食到極限!另外我哋一坐低三個人叫三杯野飲,都要三催四請,15分鐘出頭兩杯漏咗一杯,30分鐘後才出埋第三杯,特別係個子比較高嘅中年男侍應,成晚渾渾噩噩態度極差,催多兩次佢又發晦氣話我只有兩隻手,其實他們生意極差成晚可能都冇五分之一客人,樓上有幾個侍應,服務態度都可以做到咁,好歹我哋每人都要$438,唔係嚟受你氣同食啲咁嘅垃圾囉!其實我哋出嚟食飯嘅次數算係非常多,通常得過且過都算啦!從一些小店至米芝蓮三星,食咗幾十年到差唔多可以攞生果金,今次係我忍不住寫第二次食評,慎入!慎入!