餐厅: 聆渢咖啡廳
资讯:

2020-05-16 5164 浏览
早排去左黄金海岸食自助餐由于疫情关系,酒店餐厅改左用好像放题圈纸仔一样,将你想食的打个「剔」就会有人专人送上,每场台会每人送上人数计算的海鲜拼盘,𠮶日去系3月14号,咁餐厅啱啱改咗呢个制度去拣你想食嘅嘢,但系由于太少服务员嘅关系,有好多野都系漏咗同埋迟尼,但系我哋都食到饱嘅,见最后有餐厅经理买单嘅时候都有同我哋道歉,其实佢唔系净系同我哋呢张枱道歉系几乎张张枱都有投诉,不过呢一间野我哋都食咗好多次啦质素同埋价钱方面都好平所以我哋都唔会话有啲咩说话啰😘😘希望佢哋会有改善啦😊😊
早排去左黄金海岸食自助餐
2020-03-14
等候时间
1 分钟 (堂食)
庆祝纪念
生日