2021-05-02 1671 浏览
因为有商场餐饮劵又呢个月中到期,所以见得闲就同老公来开餐🤤建议订台如果唔钟意坐吧台或唔想等位😂。因为老公有订台所以来到就有得入座😁餐牌好多选择,所以同老公睇左10分钟先决定食咩👇🏻🔹牛扒照烧牛扒足料,烧得刚刚好,仲有少少血水,配以新鲜伴菜,成碟清晒,连伴碟嘅两粒🍅仔🔹三文鱼茶渍饭老公去亲日本餐厅必点呢道菜,佢都话满意就即系正👍🏻⋯⋯两块厚香三文鱼铺喺碗面,非常抢眼🤤🤤🤤,淋上热辣辣滚汤,饭依然系粒粒分明,又系清晒👻🔹烧鸡翼串皮香脆肉冇雪味,唔错🍢🔹两份🍣🍣火炙带子🤤,火炙辛口左口鱼裙边,用料唔错,食到鱼香🔹Grilled Prawn🦐我以为真系就咁干烧只虾,但原来佢加太多炒过又打晒”献”汁嘅配料落只虾度,显得只虾又细又湿,唔系佢menu所讲嘅grilled 😅🔹日本产南瓜番薯天妇罗我每次食日本野都会必点,果然冇令我失望,🤤🤤🤤。🤘🏻总结呢餐晚餐系食得开心又值嘅,地方宽躺兼且坐得舒服,每位职员服务态度都好。
因为有商场餐饮劵又呢个月中到期,所以见得闲就同老公来开餐🤤

建议订台如果唔钟意坐吧台或唔想等位😂。
因为老公有订台所以来到就有得入座😁

餐牌好多选择,所以同老公睇左10分钟先决定食咩👇🏻

🔹牛扒照烧

🔹三文鱼茶渍饭

🔹烧鸡翼串
皮香脆肉冇雪味,唔错🍢

🔹两份🍣🍣
火炙带子🤤,火炙辛口左口鱼裙边,用料唔错,食到鱼香

🔹Grilled Prawn🦐

🔹日本产南瓜番薯天妇罗
我每次食日本野都会必点,果然冇令我失望,🤤🤤🤤。

三文鱼茶渍饭
牛扒照烧