朋友食過覺得唔錯,我哋book咗星期六中午一齊食,上到去第一個感覺係地方好細,我哋坐吧枱最側邊,斜後面大概一個身位嘅距離已經喺廁所,一邊食一邊總係覺得有異味(心理作用居多)。坐低落完單就上咗一小盒日本椰菜,可以清一清炸串嘅油膩感,係非常貼心嘅安排!我同朋友要咗2個炸串午餐set,每樣嘢上之前都會介紹唔同嘅食法,好佩服員工們嘅記性,哈哈。午餐都無乜特別,同朋友一邊傾一邊食,相都無影到,見個炸富士蘋果好得意咁,另外加點咗但令人好失望一拎上手塊炸衣就裂開咗,因為蘋果加熱會出水,未擺入口已經成舊解體,而且加熱後好酸,都係食返普通蘋果好過。值得一提係吧枱望住個開放式廚房,入面有好多員工整唔同嘅嘢,咁啱見到有同事除口罩飲水,面對住佢嘅我都除口罩食緊野,疫情期間都有啲心慌慌,理解真係無乜地方,員工們都好慘。整體嘅性價比唔高,未必會再去。
整體嘅性價比唔高,未必會再去。
2022-01-29