2019-12-25 346 浏览
24/12 Christmas Eve ,第一个同我过既唔系我老公 ,而系一个女人😂 ,一个亦师亦友既前上司 。☆☆☆☆☆☆☆☆呢间餐厅系随意系网上搵到 ,望过价钱range,晚餐既价位的确系贵 ,不过座落系中环呢个中心地带也不为过 ,但lunch二百零蚊又接受到 於是就book左同朋友渡圣诞前夕😄😄 。食完觉得物有所值 ,系可以再encore ,埋单仲有张$50 coupon送 🥰 ,即系叫我地下次再黎者😂 我地应该都会。😍☆☆☆☆☆☆☆☆我order既西班牙🇪🇸黑毛🐷鞍几出色 ,肉质一啲都唔韧 ,外层煎得香 ,里面刚刚熟 ,且入口松化 ,份量唔吝惜 ,垫底既紫薯蓉粟米🌽同样无马虎🐯 ,甜到入心❤️ ,够晒应节啊!☆☆☆☆☆☆☆☆个set包前菜 🥗/🍲 、主菜同埋餐饮。份量都好够食。 Merry Christmas ah🎄🎄🎉🎉🎉!

2019-12-24
庆祝纪念