餐厅: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
资讯:

今次同一位食得辣嘅朋友仔一齐嚟到中环区揾食,决定去呢间疯狂小面食lunch!佢哋系楼上餐厅,而且呢度都好有人气,眼见都有好多officer嚟食午餐㗎!佢哋嘅套餐系自选内容,自己可以拣选心水野食!而我哋点咗两份A+B+C+D套餐,今次食得好满足!A. 疯狂小面疯狂担担面 +牛肉呢到嘅担担面系干捞的,非常特别!平时外面嘅都系奉汤上的,如果觉得天气热又唔想食有汤嘅面,可以叫呢款!再捞埋佢哋特制麻酱,又香又麻辣!另外再加咗一份牛肉,佢哋嘅牛肉煮得非常入味,值得额外加一份!酸辣粉 +牛舌酸辣汤底香浓入味,薯粉口感烟烟韧韧,而配料非丰富,有劲多肉酱同芫茜,全部都系自己喜爱食嘅嘢!值得一提嘅系辣度可以因应口味调整,出面好多地方都系调好冇得拣辣度!B.疯狂饮品同样拣咗乌梅汁,除咗系夏天必饮嘅饮品之外,而且可以开胃同解辣!饮品气味芬芳,口感酸甜可人!C.疯狂小吃木耳 & 泡椒凤爪呢两款小食非常开胃!木耳当中有啲蒜头提味,而泡椒凤爪味道酸酸辣辣,口感爽脆!D.疯狂甜品成都老粉冰呢款清凉甜品,清淡又带点甜,中和晒之前食过嘅辣野。入面仲有芝麻丶花生丶糯米丶提子干,非常丰富!追加 - 花脸啤酒味道好易入口,香气

A. 疯狂小面
疯狂担担面 +牛肉
酸辣粉 +牛舌

B.疯狂饮品

C.疯狂小吃
木耳 & 泡椒凤爪
呢两款小食非常开胃!
木耳当中有啲蒜头提味,而泡椒凤爪味道酸酸辣辣,口感爽脆!

D.疯狂甜品

追加 - 花脸啤酒
味道好易入口,香气柔和,男女都啱饮!
疯狂担担面
酸辣粉