2019-12-16 324 浏览
La Famille 圣诞蛋糕系列之Joy Christmas🎂圣诞节仲有十日左右就到啦~🎊La Famille 今季特意设计左三款期间限定蛋糕💗🎂Joy Christmas 👉🏻红丝绒戚风蛋糕以朱古力为基调,配上法国忌廉芝士,口感绵滑。还有爆炸朱古力脆米,玩味十足!我同朋友一齐食时,都感受到爆炸糖在口中跳动的有趣口感🤣果然是「Joy Christmas」另外两款:🎂Christmas Cheese👉🏻以柚子作主调的清新芝士蛋糕,分别用上北海道及法国的软芝士及忌廉芝士制作。雪白无暇的蛋糕,配上红通通又大粒既静冈草莓,为呢份节日多添了一份浪漫💕🎂Snow Christmas👉🏻同样是雪白配上诱人的草莓🍓但这个则配上云呢拿基调及白朱古力❤️另一番口味😋今年就准备一个又靓又好食既蛋糕🎂同至爱朋友庆祝啦😘 @lafamillecake

圣诞节仲有十日左右就到啦~🎊
La Famille 今季特意设计左三款期间限定蛋糕💗