2021-04-15
🔻忌廉野菌汁貓耳朵意粉 $98平時餐廳好少見呢類型形狀嘅意粉第一眼見到覺得好得意!食落都幾有口感但唔夠濃味 多汁會更好~🔻尤魚圈配自家製咖喱蛋黃醬 $88魷魚好彈牙 皮又薄 炸得酥脆 不過份量真係太少 咖喱蛋黃醬好特別兩者配合得幾好 不過我覺得點魷魚圈就唔太夾🥲🔻提拉米蘇日式梳乎厘鬆餅 $102我為左呢個而黎!店鋪既梳乎厘都幾接近我中意既口感 有空氣感之餘唔會一夾就散!可可粉再加咖啡酒好Match 一個人食晒一份都得😋🔻伯爵茶忌廉日式梳乎厘鬆餅 $82我個人口味唔中意cream 但呢個伯爵茶忌廉的確帶有淡淡茶味但唔太甜 係唔錯 不過一下子食兩舊會比較滯 建議呢款口味兩個人share食比較好🔻手搖冰白桃紅茶 $44<少甜少冰>普普通通 少甜會令白桃味無咁重🔻白咖啡 $39整體覺得甜品&小食都唔錯 不過小食份量真係太少 價錢略貴🥲飲品主食都一般般 如果咁岩順路係土瓜灣可以試試~
🔻忌廉野菌汁貓耳朵意粉 $98
🔻尤魚圈配自家製咖喱蛋黃醬 $88