2012-02-10
跟我姊同是2月生日, 年年都一齊慶祝今年找來Mr. Steak Buffet是在Openrice打Buffet Keyword時, 是有最多 笑笑的一間價錢約$42X一人, 是一個中偏高的價錢, 不過我全家都是愛生蠔之人, 另外的長腳蟹, 鵝肝, 刺身bar都是吸引的因素7:30坐下時餐廳已坐滿, 放下包包已經急不及待的衝出去搵食, 生蠔隊已排成長長人龍, 等待都要幾分鐘, 雖然要等, 不過非常敬佩2位生蠔師傅開足全晚, 又快次次又有講多謝晒, 不過唔知佢地對手痛唔痛呢食左2碟生蠔再食長腳蟹, 好大隻蟹, D腳長過我手臂 我食左4條, 剪到手都痛, 不過好好味後再進攻刺身bar, 我主攻甜蝦, 海膽, 又是新鮮貨, 如果可以一次過攞多D就好啦, 刺身bar,都唔洗等好耐, 通常前面有1,2個人姐其他D 熟食我就冇咩理, 有食鵝肝, 是好好好味的, 我食一件都夠嚕! 燒菠蘿都唔錯飽到上心口再食甜品, 甜品好多choice, 食左心太軟, 雪糕, 啫哩, 心太軟好好味!! 再講下內在環境, 坐晒後臺同臺少少迫, 問題都唔會好大既, 唔會有碰撞既問題, 服務生service唔錯!! 忙得嚟都
再講下內在環境, 坐晒後臺同臺少少迫, 問題都唔會好大既, 唔會有碰撞既問題, 服務生service唔錯!! 忙得嚟都會唔洗客氣前唔洗客氣後, 我覺得呢間餐廳食得過, 絕對回本