2016-07-21 931 浏览
黎到呢度,唔駛講一定要試佢個瑞士雞翼餐喇,先講講個場地,特別在分上下層,樓面面積頗大,有點懷舊冰室的感覺,要讚的是各員工態度友善,上菜速度又快,須知道食野唔係只係講食咁簡單,仲要有感覺,有時伙計態度惡劣,真係野食好食到飛起都係假話返個雞翼餐,四十幾蚊係呢個時勢話貴唔太貴喇,不過佢係雞全翼,咁都算有返d交待,味道亦對得住個招牌,雞翼入晒味、火喉啱啱、肉質仍保持嫩滑,就算浸落碗湯度都唔會無晒味。除了雞全翼兩隻,還有厚多士同火腿奄列,本人就習慣夾住一齊食,變成三文治,所以成個餐一定食到你飽飽,唔會到喉唔到肺。又再黎杯咖啡,輕鬆過關,唔係一般茶餐廳的貨色,是類似澳門果種味道,上面再加可可麵,整體來說,絕對可以encore!