2018-06-27 206 浏览
我個人對放題真係情有獨鍾,這間樂天大喜屋日式放題已經係第二次幫襯,我就喜歡佢 選擇多多!除咗有靚刺身,串燒,熱食,甜品及靚雪糕 飲品......仲包括有啤酒,清酒仲有時令水果, 真係唔使傷腦筋,總有一款啱胃口...刺身,保持水準,我最喜歡嘅長腳蟹及特大 刺身牡丹蝦,格外鮮甜肥美,食完再encore!海蝦天婦羅,南瓜天婦羅,甜紫薯天婦羅都係我嘅至愛,炸得香脆,食材不算太乾,保持水份及食材原味!海膽手捲仔,細細件,好開胃。海膽顏色鮮豔,份量十足,味道鮮甜,一口一件!仲有人蔘韓國雞湯,十分鮮甜,人參味甘香 滲透整個湯底!香草燒羊鞍,五成熟,仲見到肉質裏面嫩紅 嘅肉色,入口果然柔軟,一啲都沒有騷味!燒牛舌很爽口,唔算韌,肉味豐富!燒菠蘿,酸酸甜甜,幫助消化,又可以再encore一轉!呢間樂天大喜屋日式放題,真係食極都唔厭 因為每次來食嘅種類都會略有不同,勝在放題唔使諗,同朋友一齊飲下酒,食下自己喜歡嘅選擇,一樂也!
!

, 真係唔使傷腦筋,總有一款啱胃口...

!

仲有人蔘韓國雞湯,十分鮮甜,人參味甘香 滲透整個湯底!

燒牛舌很爽口,唔算韌,肉味豐富!

燒菠蘿,酸酸甜甜,幫助消化,又可以再encore一轉!

呢間樂天大喜屋日式放題,真係食極都唔厭