2022-07-15 135 浏览
辛苦左一個星期,最啱就係放工嘅晚上去食餐好,最好就係任食,可以肆無忌憚咁瘋狂點食物就最滿足啦!作為食肉獸嘅我對於燒肉放題真係冇抵抗力!今次食肉獸又要出動食放題,每位$398放題任食就已經包咗好多唔同類型嘅食物,包括刺身、壽司、和牛、雞豚肉、沙律同熱食等食物,好多選擇😍個人有以下嘅推介:美國頂級牛小排(圖左上)必食推介,牛身既脂肪分布非常平均,一睇就知好肥美,燒完之後啲牛脂滲晒出嚟,一啖一滿足美國牛板腱香蔥薄燒(圖下)片到好似肥牛咁嘅薄燒,燒一燒好快熟,所以瘋狂咁食咗十幾塊,呢款牛牛味都牛脂香都好出,另一必點推介頂級美國牛胸腹呢款雖然脂香感冇咁濃,但係牛味就非常之濃,最啱鍾意重牛味嘅人士刺身方面就推介赤貝三文魚同埋甜蝦,都算幾新鮮,放題價錢食到呢啲質素既刺身已經相當唔錯架啦最後呢度既驚喜推介係三文魚味憎湯,因為加左三文魚去煲,個湯既鮮味就好出,仲有好多紅蘿蔔同白蘿蔔,口感豐富,我一個人忍唔住飲咗兩大碗人均400蚊既放題食到中上質素既牛肉係高性價比之選,啱晒對牛肉有要求既人士

作為食肉獸嘅我對於燒肉放題真係冇抵抗力!今次食肉獸又要出動食放題,每位$398放題任食就已經包咗好多唔同類型嘅食物,包括刺身壽司、和牛、雞豚肉、沙律同熱食等食物,好多選擇😍

個人有以下嘅推介:

美國頂級牛小排(圖左上)

美國牛板腱香蔥薄燒(圖下)

頂級美國牛胸腹