2020-01-06 380 浏览
台湾菜,总系食极唔厌!今日去到主打台式食物嘅四季良晨,晚市时间嚟到,少不免要等下先有坐,好彩都唔算等咗好耐就可以入去食嘢啦。呢到食物种类多,有饭有面、小食、台式饮品,款式好多,任君选择。红烧四宝面 配煎饺及凉菜($88),呢Set非常抵食。唔单止有主菜,仲配埋小食添。腱心牛肉面($58),腱心牛肉非常腍身,且有牛味,都唔错架。而店家所提供嘅面量非常多,细食嘅伙伴未必食得晒。若嫌单食主菜唔够,呢到仲可以加配小食,而且价钱相当实惠。卤水蛋($6)凉拌黑醋茄子($12),呢个好好味,醋味好足,推介大家一试。番茄浓汤水饺($28),真系大大只,而且又够足料,超饱肚推介。嚟得食台湾菜,又点少得台式饮品呢?所以我地都点咗两杯,野饮上枱速度非常快,好抵赞。提提大家,呢到要自己出去Counter点餐架。呢到唔洗加一,相当抵食,平日晚餐唔知食乜好,嚟呢到食都唔错架。仲有一点值得赞,店家侍应好细心,见到我漏咗外套,马上冲出门口拎俾我,超好人,十个赞!

若嫌单食主菜唔够,呢到仲可以加配小食,而且价钱相当实惠。
卤水蛋($6)

提提大家,呢到要自己出去Counter点餐架。
2020-01-03
  • 凉拌黑醋茄子