2020-03-16 472 浏览
難得放假專登坐車黎試下,一入到去環境唔錯,男服務員禮貌滿分!點餐時,唔知係咪我唔好彩,要果樣無果樣,當時只係下午1點!預備食材方面有待改善!終於係僅餘有既午餐中,同女朋友一人揀到一份,個女店員仲話呢兩樣係招牌菜!先黎最基本All day Breakfast, 炒蛋,可以炒到同麥記一模一樣,你都算有技術,果兩條煙肉,咬落去同咬銅片無分別!跟著一份牛肉漢堡,好新穎,唔用漢堡肉,用肥牛,ok, 試下,啲牛肉炒到過晒,啲洋蔥,青椒,連埋啲芝士一pat痴埋晒,又過咸,真係非筆墨可以形容野食難食唔緊要,一間咖啡店,最緊要係杯咖啡!一杯榛子咖啡,無榛子味,咁咖啡味呢?當然無啦,係一杯奶水!另一杯榛子朱古力咖啡,淨係飲到好似將少少朱古力威化餅扔落啲奶水度,你夠膽收47蚊一杯,你都算好野啦👍🏼總括黎講,屯門,午餐,二百五十蚊,你攞啲垃圾出黎!
野食難食唔緊要,一間咖啡店,最緊要係杯咖啡!
一杯榛子咖啡,無榛子味,咁咖啡味呢?當然無啦,係一杯奶水!
總括黎講,屯門,午餐,二百五十蚊,你攞啲垃圾出黎!
2020-03-16