之前聽朋友推介呢間餐廳,嚟咗食星期六晚餐早場,一入到去裝修已經好似日本居酒屋嘅感覺,環境燈光都好啱傾偈飲酒,而唔同種類嘅嘢食都有驚喜!1. 炸魷魚圈 - 炸得好酥脆咬落唔會有油味,魷魚本身好新鮮彈牙,調味啱啱好加埋沙律醬好開胃2. 白飯魚魚生沙律 - 沙律口感豐富,第一次食白飯魚整嘅脆片,食落唔會腥有魚嘅香味;另外仲有三文魚吞拿魚三文魚籽等等,魚生新鮮足料,唔會因為切粒就俾頭頭尾尾你3. 清酒煮蜆 - 望落分量雖然唔係好多,但係粒粒蜆脹卜卜,好新鮮每個蜆殼都開晒同堆有肉,清酒咪唔會太勁啲湯可以一齊飲,暖胃好味4. 串燒 - 秋葵,牛舌,鹽燒黑豚腩 - 串燒喺呢間店最好味嘅食品種類♥️所有食物唔會燒得太乾,牛舌同埋鹽燒黑豚好soft咬落即刻有浸油香,好出色,一串唔平但係每人一串都夠晒,送酒一流5. 銀鱈魚西京燒定食 - 冇得輸,皮煎到脆卜卜,魚入味,調味加魚本身油脂送飯超好味!如果你每餐都一定要食飯,推介大家要嗌呢個定食!