2008-04-13
睇呢篇野前,先話你知我之前試十大個間澳門農夫包我都係比唔開心樣..詳情睇返就知..今次呢間就係openrice見令樣減返A面樣比例多d就試下..首先坐低時想叫野時.個印度佬係企係度等我..有客買外賣,佢就走左去.無唔好意思咁..之後叫左餐35$ 咖哩羊肉,薄餅(可選飯),凍奶茶..兩mins就黎哂..兜羊肉size同係街邊叫兜10$牛雜所用既兜係一樣..即係少得際啦..到咬上口無乜特別..d薄餅齋咬會無味..所以焗住點d汁..結果同上次咖哩汁點包一樣..無乜feeling..之後塞d羊肉入d薄餅到就稍為好過之前..但羊肉比例小過薄餅.. 變相有好多薄餅係無肉送黎食..咖哩汁就不過不失,夠辣掛..杯凍奶茶係支裝一早整定..飲上口..OH MY GOD,竟然似龜苓膏味..真係他媽哥池..條印度佬周不時叫乜乜乜薄餅薄餅..引徙人望下..到埋單時無多謝都無聲..佢地本身個樣巳經夠黑...唔出聲真係更顯得黑口黑面..收完錢就算..整體而言..可能自己問題..以後咖哩汁真係送飯好d..呢度而言叫12蚊個d卷應該好好多..一開始其實巳經唔明點解羊肉卷個d$12..但薄餅d餐最多咪等於兩個卷..但就成
35$ 咖哩羊肉,薄餅(可選飯),凍奶茶..
整體而言..可能自己問題..以後咖哩汁真係送飯好d..呢度而言叫12蚊個d卷應該好好多..一開始其實巳經唔明點解羊肉卷個d$12..但薄餅d餐最多咪等於兩個卷..但就成3x$..嗯..真係好q唔抵食..bad feeling