见好耐冇食过大排档,所以呢晚就同咗一个朋友去食~ 呢间女人街食饭公司其实都好出名,因为餐厅名够晒特别,仲好易记!我哋两个人叫咗三个𩠌,有小食有鱼有菜有肉咁啦!😂😂😂屋村三鲜其实就系生肠、鸭肾同埋墨鱼嘅卤味并盘,卤水味略嫌唔够入味,不过生肠同埋墨鱼够晒冰冻,爽口!好钟意呢种口感!个质感拍得住肥姐小食店!风沙九肚鱼,味道相当唔错,外层酥脆,内层鱼肉劲嫩滑,不过略嫌唔够多炸蒜,有啲位完全冇蒜!马拉盏通菜牛肉煲,通菜同埋牛肉吸收咗马拉盏的香辣,好惹味!送饭一流!另外叫咗个油饭,份量都几多,我同朋友嘅食量唔算太大,两个女仔share一碗都够饱!呢餐食咗$345,略嫌贵咗少少,但整体食物系中上嘅,如果多啲人嚟食会较推介呢间餐厅!

我哋两个人叫咗三个𩠌,有小食有鱼有菜有肉咁啦!😂😂😂

屋村三鲜

风沙九肚鱼