花樣年華

Flower Years
2020-05-13 2528 浏览
逸东酒店成日都9日经过,不过就唔知入面有咩食,最近系openrice揾油尖旺有咩好野食既时候比我揾到呢间花样年华,我比佢既外观同食物卖相吸引住,所以今日就去左一趟。花样年华其实系位于逸东酒店既一个好似food court既地方其中一间主打西餐既餐厅,有bar枱饮酒,亦可以拣食野,今次我地一行3人就叫左西班牙辣肉肠长通粉,汉堡包同埋水牛城鸡翼。先讲水牛城鸡翼,佢唔似一般餐厅炸完只鸡翼就淋个汁上去,佢似系日式鸡翼串,连汁一齐烤咁,拎上手啲汁唔会漏落黎,食落只鸡翼好入味,加埋佢轻轻既芝士酱,佢简直系重新定义水牛城鸡翼。而长通粉亦都好好味,肠粒,蕃茄同茄酱夹得好好,唔会有肥腻既感觉。最后系汉堡包,size相对大个,入面简单既汉堡扒,芝士,蕃茄,酸瓜,绝不花巧,不过简单既野先系最难,全部放埋一齐竟然可以咁好味,而且重有成盘薯条跟餐真系食到好饱。餐厅lunch set都系68蚊,有埋饮品,系油尖旺呢个地方黎讲真系好抵!

西班牙辣肉肠长通粉

经典汉堡

烟三文鱼墨西哥卷
2020-05-10
等候时间
8 分钟 (堂食)
西班牙辣肉肠长通粉
经典汉堡