2019-01-05 34 浏览
呢間食店依家要轉過彎先見到,雖然位置唔明顯,但竟然是隱世好店!主打海鮮粥和串燒,但由於我和朋友不太好粥的關係,所以食了一餐豐富嘅串燒餐。不過見到在場都好多人叫粥食,都好香。雖然等待串燒嘅時間有啲長,但識食嘅都知串燒是不可能快的,送到上嚟熱辣辣先好食,比起有啲一早煮定嘅食落差好遠。全消嘅調味料不會太鹹,價錢中等,但材料質素10分高。特別推介辣炒蜆,好大份而且好好食, 10分驚喜。除咗蜆之外仲有好多其他海鮮揀,如果食材唔當造,餐廳為咗保持質素都不會做👍🏻👍🏻現場仲有好多啤酒款揀,同一班朋友chill住飲酒食宵夜都很不錯🥰 而且老闆娘都非常好,第一次去都好似朋友咁同你傾計。會繼續介紹多啲朋友去!