📍啖啖肉大满足‼️ -- La Casa Burger🍔之前行过上环已经好想试呢间舖头嘅burger😻上星期就约咗 feedmytummylikeichelin 一齐去撑枱脚😋我哋order咗一个汉堡同一个意粉share食,食完真系好饱😹------------------------------⭐️Set G 英雄大哂冷牛餐(包小食、饮品)($118)呢个burger用上200g安格斯西冷,超有份量~牛肉食落好juicy,而且肉质好软稔唔会有筋,肉味又够浓🤤🤩加埋洋葱同大量微溶嘅芝士一齐食真系好有咸香🤤包体食落微微脆口,入面的搽咗牛油几香口,惟底层块包应该因为索咗好多牛肉嘅肉汁,所以有少少湿🙈但整体嚟讲个牛肉几有水凖,牛魔王必试😈------------------------------⭐️芝士薯条(套餐小食)薯条系粗身𠮶只,食落香脆!点埋芝士酱一齐食够晒咸香~------------------------------⭐️Set H黑松露野菌手工阔条面($88)意粉份量颇多🙈意粉煮得刚好,口感烟韧~惟黑松露味再浓啲会更出色!🙈------------------------------卖

📍啖啖肉大满足‼️ -- La Casa Burger🍔
⭐️Set G 英雄大哂冷牛餐(包小食、饮品)($118)
⭐️芝士薯条(套餐小食)
薯条系粗身𠮶只,食落香脆!点埋芝士酱一齐食够晒咸香~
⭐️Set H黑松露野菌手工阔条面($88)
卖相:7.2/10
味道:7.9/10