2009-12-29 39 浏览
今日同男朋友成八点几九点先去食饭无话要食咩, 本来谂住求其食完早d番屋企经过旺角荷里活楼下见到呢间九点後78蚊全包, 又几平, 汽水仲任饮两条友唔系好肚饿, 食少少, 坐一下, 饮可乐, 都只不过160蚊实收落楼咪上去试下罗又唔系爆多人喎八点七问个知客话八点九先派飞拎左飞唔系等好耐就九点一就有位啦 食开十下十下都知当然叫左锅底先啦莞茜皮蛋唔驶加钱, 当然唔驶谂啦唔驶一分钟就到仲叫左可乐饮住等之後恶梦开始九点半都仲未有野食追左部长同经理两次九点七先有第一轮肥牛得一条六片我地两个牛精点够分男友即时入多张单点多两份牛肉等啊等, 又等啊等无论上菜阿婶部长经理催左都等於无催男友见无野到, 又再入多两张点菜就纸平时无耐性闹人无本既男友今日因为有本书响手, 好专心睇书不过等到十点二佢终於叫左个外表成熟好似最大粒既经理狂插猛插, 再比多一张单由经理落单十点三终於殷多四碟食到一肚气埋单下次唔再黎算数点知张单居然收200蚊原本饮左五支可乐佢收多四十蚊问经理, 佢话任饮既汽水系一札札咁我地叫汽水, 你又比支装我地佢话可能落单时沟通有d误会, 不过你地都饮左喇言下之意: 你地都饮左喇, 快d比钱啦好正常地又比
今日同男朋友成八点几九点先去食饭
无话要食咩, 本来谂住求其食完早d番屋企

咪上去试下罗
又唔系爆多人喎
八点七问个知客话八点九先派飞
拎左飞唔系等好耐就九点一就有位啦

食开十下十下都知当然叫左锅底先啦
莞茜皮蛋唔驶加钱, 当然唔驶谂啦
唔驶一分钟就到

我地两个牛精点够分

男友即时入多张单点多两份牛肉
等啊等, 又等啊等
无论上菜阿婶部长经理催左都等於无催
男友见无野到, 又再入多两张点菜就纸

平时无耐性闹人无本既男友
今日因为有本书响手, 好专心睇书
不过等到十点二
佢终於叫左个外表成熟好似最大粒既经理
狂插猛插, 再比多一张单由经理落单

十点三终於殷多四碟

食到一肚气
埋单下次唔再黎算数

点知张单居然收200蚊

原本饮左五支可乐佢收多四十蚊
问经理, 佢话任饮既汽水系一札札
咁我地叫汽水, 你又比支装我地

佢话可能落单时沟通有d误会, 不过你地都饮左喇
言下之意: 你地都饮左喇, 快d比钱啦
好正常地又比男友狂插猛插

最後经理话既然都饮左, 汽水钱计一半

最後总结
九点後78蚊全包一位好抵食
价钱都已经咁平, 野食无话可说, 无得期望霜降雪花牛, 只有两个字新鲜
不过火锅都已经唔驶煮唔驶炒
都要半个钟都未有野食