餐厅: 阿鸿小吃
资讯:

2015-08-06 4551 浏览
我地去左工业区间搵食唔好以为工厂区冇乜人呀!要排队架!我地一行10个人,刚好可以安排入房YEAH!五香牛展~~~好入味!但我个人觉得乾左D,味道好的素鹅~~~其实系腐皮,个汁甜甜地,好味!卤水墨鱼片~~~刀工一流,切得薄薄的,墨鱼好鲜味又有咬口金蒜腿茸白菜仔~~~白菜好嫰,配上金蒜好香喎!招牌捞面~~~面质好弹牙,好味!配上微辣的XO酱,再加埋银芽、姜同葱,简单得来好味!蚝仔粥~~~粥料都好丰富,蚝仔都唔细架,D蚝粒粒都白雪雪架!味道唔会太浓,清清地但又好好味!重点系有大地鱼GOOD麻香鸡脚筋~~~好香好香!好香麻油味,鸡脚筋又爽又脆,又好入味!卤水鹅片~~~好香又唔肥GOOD,个卤水汁好香但又唔会好咸GOOD GOOD卤水掌翼~~~卤得好入味,垫底的豆腐好滑滑蒜香鸡~~~D蒜好香,但只鸡冇乜味喎!可以唔洗ENCORE食饱了,又系时间归家了真系开心愉快的一天!
我地去左工业区间搵食
五香牛展
五香牛展~~~好入味!但我个人觉得乾左D,味道好的
素鹅
素鹅~~~其实系腐皮,个汁甜甜地,好味!
卤水墨鱼片
卤水墨鱼片~~~刀工一流,切得薄薄的,墨鱼好鲜味又有咬口
金蒜腿茸白菜仔
金蒜腿茸白菜仔~~~白菜好嫰,配上金蒜好香喎!
招牌捞面
蚝仔粥
麻香鸡脚筋
卤水鹅片
卤水掌翼
卤水掌翼~~~卤得好入味,垫底的豆腐好滑滑
蒜香鸡
蒜香鸡~~~D蒜好香,但只鸡冇乜味喎!可以唔洗ENCORE
食饱了,又系时间归家了
真系开心愉快的一天!
2015-04-03
卤水墨鱼片