搬过黎广田已经三年第一次黎呢间街市已经注定左我以後入黎都要食佢已经食到好运个边完全唔问我叫左野食未一开始个老板系阿叔黎坦白讲佢煮得好食d 第一次食崩砂腩河已经彻底俘虏左我结果之後一个月已经换左第二代呢个金毛老板初头佢接手我食落有d失望 因为真系差第一代几大既距离我都好坦白咁同佢讲有咩唔够好 而老板每次都好比心机落力去改进 到今日已经好接近神一样既第一代直到而家落到去大家已经熟晒 虽然话价钱都系跟餐牌 但份量质素一定会好过其他客仔有一晚我落到去 佢就收档 街市都开始洗地於是我行入去铺头入面老板同我讲 想要咩就同我讲,夹晒比你我系打从心底咁温暖 呢份食客同厨师既感情今时今日系香港真系卖少见少直於食物质素方面,牛腩真系好正,来货靓,咬落好有牛腩味,香到爆。河粉就会飘忽左d,有时用幼身河粉会好食d。另外,来自四川既老板娘有罐特制既麻辣油都深得熟客欢迎,绝对完爆市面所有连锁麻辣米线。(老板娘身材一样咁火辣)最後一定要对业主表示强烈不满,由三年前碗面18蚊卖到24蚊,真系离谱,老板已表示租金唔肯退让会搬走。
搬过黎广田已经三年
结果之後一个月已经换左第二代呢个金毛老板
初头佢接手我食落有d失望 因为真系差第一代几大既距离
有一晚我落到去 佢就收档 街市都开始洗地
於是我行入去铺头入面
老板同我讲 想要咩就同我讲,夹晒比你

河粉就会飘忽左d,有时用幼身河粉会好食d。

砂腩河(熟客收档前专利)
砂腩河(熟客收档前专利)
  • 崩砂腩河
  • 麻辣油