2020-06-19 750 浏览
叫咗个All Day Breakfast, 真系有啲喜出望外, 首先个烟肉, 每一块厚切, 用料十足, 但漏得滞, 顶层嘅脂肪令到成碟都系油; 配搭两条粗身猪肉肠, 错误地选取太过肥腻嘅肠仔, 食到成口都系油. 炒蛋有啲似塑胶产品, 真系整得好老. 块面包有啲事宜家家私, 摆喺雪柜嘅面包, 完全冇咗面包嘅质感. 最后幸好系番茄同冬菇帮咗佢好多, 可能佢哋出世已经好优质, 食落都还可以. 指令我叫咗个冬阴功鲜虾意粉, 虾身体背脊黑色, 食落还可以, 不过唔可以叫好食. 冬阴功味道比较单一, 筲箕湾有一间餐厅食冬阴功意粉层次咁畀佢重. 最后就系价钱, 上面𠮶个138蚊; 下面𠮶个128蚊, 仲要有加一服务, 虽然服务员态度好, 楼底亦都高, 但系冷气唔够, 有d热, 经过今次我绝对唔会再来. 由于可能系西半山嘅关系, 所以价钱一啲都唔平, 性价比差.