(非会员)
2009-11-19 12 浏览
个日谂住生日,又见到某本饮食XX介绍有好多鱼类,价钱又OK,我同我老公都好锺意食鱼,咁咪去试试罗!!一入到去叫咗个皮蛋芫茜汤底,开始点嘢食,我地点咗肥牛,鲩鱼片,鳝片,鸡肉同菜等等!!叫完嘢就去攞酱料!攞完酱料,个西装友经理攞咗碟虾黎,我奇怪问佢:我地无叫噃!!系咪送架?佢好悔气话:唔系送架,你要既话$18一碟,你要唔要呀??我觉得奇怪啦!!你送错野唔使咁悔气呀?咁我咪话:唔使啦!!唔该!!西装友经理即刻话:哦!要钱就唔使啦!!佢无野呀!!佢送错仲要咁!!!!跟住D野送黎啦!!D鲩鱼片同鳝片好唔掂,又唔新鲜!个D鱼身全乾而且好腥,我地都系叫咗一次!!!食到一半,隔离枱走,我见阿姐收野..........佢将人地食剩既菜比经理,仲话话唔好浪费,D菜贵......!!!!唔系呀!!!!我地睇住经理攞入厨房,我同老公即刻食唔落!!大家去既话真系要小心!!谂清楚先
个日谂住生日
佢无野呀!!佢送错仲要咁
!!!!
,我地都系叫咗一次!!!
!!!!我地睇住经理攞入厨房
,我同老公即刻食唔落!!
大家去既话真系要小心!!谂清楚先
2009-11-17