本身麻麻哋千层蛋糕,不过系朱古力控🍫我系甜品柜见到chocolate mousse cake呢个新口味啱晒我,就即刻决定要试😛外层黑朱古力glaze好浓郁而唔会苦涩💫威士忌朱古力慕丝令我大开眼界🤩威士忌酒香配合香醇沉稳嘅朱古力混合洋溢成个口腔😭牛奶朱古力慕丝太甜☹️好在佢可以突出威士忌酒香之余令佢酒精冇咁刺激喉咙🤗两层慕丝中间夹住威士忌橙味啫喱增添清新嘅果香🍊底层仲有惊喜,脆朱古力可丽饼碎提升口感层次😍谂住自己lunch之后食一份咁Heavy嘅蛋糕会好济,今次我食完之后竟然想买晒成个返屋企继续叹😚呢个应该系我食过最好味嘅蛋糕,有机会一定要再encore💕

呢个应该系我食过最好味嘅蛋糕,有机会一定要再encore💕
Whisky  Dark  Chocolate  Mousse
2020-09-25
等候时间
10 分钟 (堂食)
用餐时段
下午茶
  • Whisky  Dark  Chocolate Mousse