第二次嚟呢度打边炉,建议喺WhatsApp订咗位先去。佢会问定你想拣咩汤底如果想拣花胶老鸡金汤就要预先系whatsapp订左先。一坐低佢会先上左刺身先,啲刺身好新鲜,如果可以无限添就更加好啦!之后仲帮我哋蒸左唔同种类嘅海鲜:蛏子、鲍鱼、粉丝蒸扇贝,我同屋企人都非常之满足,而且都仲大赞佢哋好新鲜仲大大只、好有鲜味!之后就叫咗打边炉,大家可以主攻食非写纸既牛肉,而系就咁叫waiter泥,口讲落单嘅牛肉会比较好食!我觉得打边炉嘅种类唔算好多,但系都好够食,而且每一样嘅嘢食都差唔多,唔会话有几样特别难食,所以我觉得喺呢度食都算唔错。价钱每位三百几蚊埋单,我觉得好抵食,除咗打边炉仲有蒸海鲜同埋刺身食,一次过满足晒几个愿望,屋企人想食刺身嘅,佢哋都可以食到每个人都食得好尽兴同好丰盛!