2018-06-20 601 浏览
父亲节lunch time 周围都好多人,间间餐厅爆满,唯独呢间冇咩人,完全唔洗等,大把位,帮衬完就知点解咁少人,同无人都好合理。先讲服务态度,西面侍应香港好常见,呢啲餐厅都唔求咩服务,个位中年女侍应落单甩甩漏漏, 上餐速度慢过慢煮餐厅。叫佢抺个枱,因为见佢西面已经好声好气对佢讲晒唔该,又讲晒唔好意思,可能咁佢就得寸进尺,抺抺下将我成个餐推开,粗声粗气话未抺完,难得同朋友食饭想倾下计费事影响心情,第一次我忍佢,唔同佢计。隔一阵食食下佢又黎,我仲咬紧旧猪佢就一声唔出就推开我份餐,差啲成份倒喺我身,我移返好佢又推,系咪傻㗎?基本常识礼貌都冇,叫佢唔好再整,我同佢讲你可以讲声先,佢就啤住我,我成餐饭就俾佢啤住食物:$79 吉列猪等左劲耐,外皮脆但猪系完全无味既,唔知俾咁多椰菜做乜,无俾任何酱我,卖相唔靓冇影相。烧猪肉又系无味唔入味,靠点酱,白饭又系可以完全无饭味。呢个价真系俾多佢,仲要收加一。吉x家豚肉,白饭,同大x乐吉列猪扒,食物什至服务都好过佢 ,至少唔洗受气。大家自行判断,唔信我可以体验一下,我就一定一定唔会再去!

隔一阵食食下佢又黎,我仲咬紧旧猪佢就

大家自行判断,唔信我可以体验一下,
我就一定一定唔会再去!