2023-06-16 786 浏览
第一次黎食,叫左任食套餐,个餐本身包括咗海鲜拼盘及刺身,其他食物如虾/蚬/牛肉/菜/丸等等任食。第一轮叫左虾/蚬/牛肉及其他丸类,刚刚开铺已经话冇虾同蚬,但其间不停见侍应上虾比散叫既客,但任食就话冇,咁你一开始就唔好做任食啦!散叫就有,任食就话冇,或者你直接删除唔好比人叫,有得你拣又话冇,但其间又不停出虾😡😡😡第一轮食物已经漏左几样黎唔齐,第二张单仲要一样野都唔嚟,台面都冇晒野食,问侍应先先求其夹几样生根猪皮鱼旦比你,但呢d我冇入单😒。再入第三张单净系黎得个生菜,其中牛肉,水饺,鲩鱼一样都冇。最后再追佢先黎到个牛肉,但都已经差唔多够钟。冇谂过咁差,原本都仲book左做节同屋企人试,差到都唔洗再帮衬,价钱又唔系特别平!仲要食到一肚气😡😡😡😡😡唯独只系个汤底尚算不错🥲

唯独只系个汤底尚算不错🥲
等候时间
120 分钟 (堂食)