2010-02-11 1 浏览
见到d人话好食..咪黎试下啰...点知.......唉!!!把鬼个唔把鬼啦!!!!态度又差爆...想叫梳乎厘..一句话冇㖞!!ok咁叫第2个啦!!!榴梿西米露..又一句话冇...都几灰架~叫乜冇乜..算数..再黎叫个凉爽...今次有啦~~配个朱古力雪糕味啦!!!卖相都不错吧!!!!点知食一啖雪糕..就发现有一阵怪味..那种味道像呕味一样...没有夸张的..其它2个人试食..都说有这种味道!!再问问店员..请问是什么雪糕..因为有点怪味...谁不知她一句''"是阿波萝啊"""态度蛮差啦!!之后便走了..没理过我们...那算了吧!!!反正一次过..没有下次..但态度不用这样吧!!!
2010-02-10