2023-10-03 482 浏览
新搬黎呢区住,突然想食鸡蛋仔,记得有间系太安楼就运动完顺路黎试下,黎到叫左个原味既,阿姐新鲜落蛋浆整,等4-5分钟就攞得,等待中无野做都会周围望下,途中见到D明星相都系好耐之前,然后见有个🥇系2012年既,再望望有原味鸡蛋仔同心型鸡蛋仔,格仔饼就加左朱古力同士多啤梨,感觉好似无咩新意,心型鸡蛋仔好明显系桌头野,味道估计系一样既,心谂今次有可能中伏,加上系呢个地方卖25蚊,查一下仲贵过某强记,然后加几蚊仲食到我近期最爱伯爵茶味鸡蛋仔。讲返个鸡蛋仔,阿姐整完问我系咪等紧,我攞到手个袋写住系鸡蛋仔首位,然后强调写住劲香脆,我如常一啖咬落去,的确系几香脆既,但就系无蛋味啰,简单黎讲只有一种脆既感觉,然后系唔好味既,算啦!新搬黎就一次,我刚买完仲有人一次买4底,如果系卖十几蚊我估下次想食都会黎买,呢个价钱再买就真系要当自己系傻仔先得,忍唔住咁卖野都系写返个食评比大家参考,大家要买有心理准备就好
外卖自取