今日係我地一班同事第一次去呢間食睇openrice咁多正評應該okay既所以就book左台食lunch去到最平個餐要5x, 而最貴就係差不多一百咁既價錢我地既expectation都係中等以上點知中哂大伏1.上菜極慢, 我地每人叫一個餐, 但係菜就出先, 飯就等左半個鐘先有, 仲要有個同事係叫菜飯, 唔知佢係漏單定咩, 等左9個字先有!! 搞到食到勁趕2.份量少, 可能睇圖你地會覺得個份量係ok, 但其實中哂大伏, 因為佢d雞肉同骨既比例大約係2:8, 根本就係買雞骨送雞肉, 我食哂成碗飯都未夠飽!! 在場冇一個同事個餐係食得飽肚3.有同事係叫其他餐, 但佢地既feedback係似係炒定一大碟再分比要既客人, 一d都唔新鮮!!所以總結以上, 我地唔會再幫襯呢間, 如果大家想試下中伏既可以一戰
今日係我地一班同事第一次去呢間食
睇openrice咁多正評