餐厅: 譚仔三哥米線
资讯:

次次食呢间得宝三哥都系耐性大挑战d野食例牌要等半个钟 唔催嘅话可能要到第二日先有得食 所以我觉得喺限聚令底下 夜晚9点之后仲入呢间得宝三哥堂食嘅人真系勇士黎 绝对唔怕无尽嘅等待同可能9点55分先有野食嘅大挑战店入面d人手分配好有问题厨房d人忙到踢晒脚 但楼面某d员工(唔讲边个啦)就净系识企系度 唔催唔叫就唔识去攞d外卖出去或者执下台仲有d经理完全唔识分配工作俾d同事 挂住整d外卖又顾唔到堂食嘅客人 成班姐姐就好似中国足球队咁完全控制唔到成场赛事 四个字:一塌糊涂!真心不如考虑下顾掂d堂食单再接外卖单成间店未坐满一半人 都搞到冧晒档咁 唔好搞到堂食顾客好似永远系被忽视嘅一群咁!作为三哥迷 一直觉得三哥米线世界第一希望三哥高层夜晚可以扮神秘顾客 睇下得宝间三哥几咁唔掂 希望三哥唔好俾一间分店影响晒个形象!
次次食呢间得宝三哥都系耐性大挑战

唔催唔叫就唔识去攞d外卖出去或者执下台
仲有d经理完全唔识分配工作俾d同事
挂住整d外卖又顾唔到堂食嘅客人
成班姐姐就好似中国足球队咁完全控制唔到成场赛事
四个字:一塌糊涂!

真心不如考虑下顾掂d堂食单再接外卖单

作为三哥迷
一直觉得三哥米线世界第一
希望三哥高层夜晚可以扮神秘顾客
睇下得宝间三哥几咁唔掂
希望三哥唔好俾一间分店影响晒个形象!