(非会员)
到這裡食buffet,只因為有coupon,晚餐原價HK$208一位,現只雖HK$250兩位埋單。非常抵!先講食物,總類確實唔多,其實二百蚊一位都唔預有好多選擇,不過食物質素其實OK嘅 (除非要求特別高)。生蠔 : 食得出鮮甜味,最抵讚嘅係會不停refill。薑醋 : (竟然有薑醋!!!) 雖然啲豬腳碎濕濕,但係啲醋味好正。原味梳孚厘 : 好香蛋味,比朱古叻味好食,不過等得比較耐。凍螺 : 冇味同太硬。串燒 : 最差係呢個,同廚師落完order等佢整好攞埋嚟,一般都會expect佢係即燒熱辣辣同脆卜卜,因為都等咗一段時間。但係送嚟見到嘅,係凍冰冰同油淋淋嘅 (強調並冇燒過嘅痕跡)。 : 地方細細都有啲gimmick嘢搞下,有現場表現火焰雪山,不過只係維持幾秒,要睇嘅就要快啲出去,我就係慢所以睇唔到!內層係3色雪糕舖一層薄蛋糕片,外皮係一層蛋白,ok啦。我唔鍾酒味所以唔食層蛋白。引發我寫食評嘅,係員工嘅質素。無論係侍應,經理定廚師都好有禮貌。侍應同你講嘢都會面帶笑容。西裝經理仲提醒我小心手袋,因為係路口位。呢啲溫馨提示真係令人好舒服!HK$125/person,都有咁嘅服務,值得比個笑佢
生蠔 : 食得出鮮甜味,最抵讚嘅係會不停refill。
原味梳孚厘 : 好香蛋味,比朱古叻味好食,不過等得比較耐。
凍螺 : 冇味同太硬。
串燒 : 最差係呢個,同廚師落完order等佢整好攞埋嚟,一般都會expect佢係即燒熱辣辣同脆卜卜,因為都等咗一段時間。但係送嚟見到嘅,係凍冰冰同油淋淋嘅[串燒] (強調並冇燒過嘅痕跡)。

HK$125/person,都有咁嘅服務,值得比個笑佢。
2010-08-25