2023-03-25 476 浏览
个日去光辉围转车 见近住巴士站有间叫金港冰室 就谂住入去食个快午餐就转车走(个日有小小雨 所以要担遮)入到餐厅后,发现冇伞筒 ,见遮又唔太湿,随便揾左个位就坐低就卷好把遮放脚边,点知个店员一句声都冇出一行过嚟一脚踢开我把遮,喂大佬,你唔钟意可以出声架 ,一脚踢埋黎系想点 ,之后仲冇道歉又冇解释 ,都唔知咩态度,咁我算喇,谂住要赶车快快食个便饭就走,食到一半 ,个店员行过嚟丢底一团纸 又唔讲咩事,我食紧野你掉旧垃圾比我做咩__?后尾临走嘅时候发现佢冇俾单我 ,我打开个团纸先知个张系单 ,咩事我黎食个饭啫,你唔开心唔高兴都唔系发个客脾气架 (全程除左点餐冇同佢有对话过)真心垃圾 ,都唔知为乜 ,比钱买难受,下次不了
扬州炒饭
2023-03-25