2020-10-19 3142 浏览
同男朋友上山顶拍拖庆祝,上网search山顶推荐既餐厅黎黎去去都系个几间🤣一落车即刻冲去呢间医肚,点知佢话我地无book位,要等起码20分钟...但明明我见到入面仲有大把位等左大约十五分钟就比我地入去,staff建议我地食野先好除口罩。入到去好开扬,咁岩坐个位置可以睇风景当你Ready落单既时候就将呢块板由STOP转做RUN,佢地就会过黎serve你。Drink Menu - 成块乒乓球拍🏓️咁🤣$199 - Forrest’s Seafood Feast 阿『甘』海鲜荟炸虾🍤+ fish & chips + 海鲜球一堆炸物,基本上食落去都差唔多味😆$198 - Shrimp New Orleans 特色蒜香牛油辣汁扒大虾配茉莉香饭呢个反而有惊喜,好多虾,个汁送饭好正,忌廉辣汁,如果佢比多d汁会更好!块包一冻左就硬哂唔好食,记得衬热食呀!呢到定价唔算平,但味道质素OK,又有景色睇,拍拖庆祝黎讲系一个唔错既选择

Drink Menu - 成块乒乓球拍🏓️咁🤣

炸虾🍤+ fish & chips + 海鲜球

一堆炸物,基本上食落去都差唔多味😆

$198 - Shrimp New Orleans
特色蒜香牛油辣汁扒大虾配茉莉香饭

块包一冻左就硬哂唔好食,记得衬热食呀!

等候时间
15 分钟 (堂食)
庆祝纪念
纪念日