啡·尝 @ Dear Neighbor咖啡没有分好坏,只有钟唔钟意😎又到星期日,想揾新咖啡店试吓,今次嚟到香港大学站附近嘅保德街,其实短短一条街已经有三间人气咖啡店,今次试吓呢一间Dear Neighbor 良心店💛💛食物同埋咖啡都系中上之选,呢度最特别嘅就系佢哋有啲signature coffee 同special coffee,令人有耳目一新嘅感觉,而且味道都唔错,值得一试🤓 更重要嘅系老板同埋店员都好注重同客人嘅互动交流,例如佢会好细心咁问你想食咩嘢定系想饮咖啡,或者系偏向边类型嘅咖啡多啲,从而推荐一啲适合你嘅食物同埋饮品,俾人觉得佢哋好尊重每一位入嚟嘅人😇所以就算呢个冇手冲咖啡,我都一定会再番叮嘅🙌🏻食物:⭐️⭐️⭐️⭐️咖啡:⭐️⭐️⭐️⭐️互动:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐环境:⭐️⭐️⭐️⭐⭐番叮:⭐️⭐️⭐️⭐⭐#aus_cafe
啡·尝 @ Dear Neighbor

咖啡没有分好坏,只有钟唔钟意😎

食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
咖啡:⭐️⭐️⭐️⭐️
互动:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐
环境:⭐️⭐️⭐️⭐⭐
番叮:⭐️⭐️⭐️⭐⭐

#aus_cafe
2020-10-11
等候时间
5 分钟 (堂食)